QuickWindow Case

Idag anlände LG's officiella tillbehör QuickWindow Case!

 

Det är ett skal med vikbar framsida, vilket gör att telefonens skärm skyddas när den ligger i fickan. Framsidan har ett rektangulärt hål vilket skapar ett litet ”fönster” för skärmen att exempelvis visa klockan på.

 

Skalet är smidigt, slimmat och riktigt snyggt, och även bekvämt. Jag hade dock önskat att det hade gått att integrera en liten magnet i fodralet, en funktion som bland annat vissa tablet-skal har, då framsidan har en tendens att ”lyftas upp” en bit från skärmen efter att man har haft den vikt mot baksidan ett tag. Baksidan är behaglig och både ser ut som, och känns som, telefonens vanliga baksida utan skal på.

 

I LG's mjukvara finns inbyggt stöd för QuickWindow-skal. Är funktionen aktiverad så känner närhetssensorn av när framsidan av skalet läggs mot skärmen, vilket gör att endast den delen av skärmen som ”fönstret” visar, tänds. Fönstret kan ändras till att antingen visa en digital klocka, en analog klocka, eller telefonens musikapp. Inkommande samtal visas på den lilla skärmen, samt en liten smssymbol vid ett oläst meddelande. Tyvärr visas inga andra notifikationer än dessa två, vilket såklart är lite synd, dock har framsidan ett hål för notifikationslampan vilket gör att man fortfarande blir meddelad vid nya notifikationer. Skalet har även en öppning för samtalshögtalaren, vilket gör att man kan prata i telefon med framsidan nedfälld.

 

 

 
 
 
 
 
 
/ A
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback