Kameran

Tillsammans med batteriet är kameran de två saker som personer är mest intresserade utav. G3 har utrustats med LG's nya laser-autofokus-teknologi, där en sensor bredvid kameralinsen använder lasern för att registrera var objekt befinner sig, för att kunna ställa in skärpan efter dessa. Enligt LG ska det gå ner mot 0,276 sekunder för lasern att ställa in skärpan. Som om detta inte vore nog har G3 även begåvats med OIS+, en uppgradering av den optiska bildstabilisatorn som satt i G2, för att stödja lasern när den inte räcker till.
 
Kort sagt - kameran i G3 är grym. Det är allt som oftast inga problem att få till skarpa bilder, och bildkvalitén leverar även den. Detaljrikedomen blir tack vare bildstabilisatorerna ännu högre än i föregångaren G2. Färgåtergivningen är även den riktigt bra. I ett flertal blindtester på tekniksidor runt om på Internet har G3 och Samsung Galaxy S5 blivit framröstade som mobilerna med de bästa kamerorna. Här kommer några bilder och videoklipp från G3 och G2.
 
Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.
 
 
 
 
 
G3 kan även filma i 120 fps i 720p.
 
 
G3
 
G2
 
G3
 
G2
 
G3

G2
 
G3 - HDR
G2 - HDR
 
G3
 
G2
 
G3 - mörkt
 
G2 - mörkt
 
G3 - blixt
 
G2 - blixt
 
 
Det är dock när man tar bilder på objekt i rörelse som G3 imponerar som mest. Här är en bild tagen av min ambassadörskollega Joacim:
 
 
 
 
Som vanligt är du varmt välkommen att lämna en kommentar om du har någon fråga!
 
/ A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback